Rondleidingen

Rondleidingen

Wat is er leuker en interessanter dan samen met een deskundige gids door het Vermeer Centrum en de stad Delft te lopen? Bij ons kunt u terecht voor diverse rondleidingen.

Met een eigen gids door het Vermeer Centrum

Wilt u een rondleiding voor uzelf en uw eigen groep op een ander moment in de week? Dat kan ook voor maximaal 15 mensen per keer. U betaalt hiervoor € 50,00 bovenop de normale toegangsprijs per persoon. Vragen  hierover en reserveren kan via info@vermeerdelft.nl. Houdt u wel rekening met minimaal twee weken tijd om één en ander te regelen.

Gratis audiotour

Daarnaast hebben wij een uitgebreide audiotour in meerdere talen die u extra informatie geeft als u langs de werken van Johannes Vermeer loopt. Deze is vanzelfsprekend in de entreeprijs inbegrepen.

Rondleiding door Delft

Buiten wandelen langs de plekken van Vermeer? In ongeveer een uur tijd neemt de gids u mee langs plekken waar Vermeer gewoond en gewerkt heeft en vanzelfsprekend worden ook andere interessante gebouwen uit de 17de eeuw meegenomen. Deze rondleiding kan met maximaal 15 personen tegelijk. Wilt u een dergelijke rondleiding boeken? Mail minimaal één week vooraf naar info@vermeerdelft.nl. Rondleidingen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels en Duits. De kosten ervan zijn € 60,00.

Vermeerkubuswandeling

Ook zonder gids kun je een stadwandeling maken. Maak kennis met de plekken waar Johannes Vermeer heeft geleefd en gewerkt. Ga op zoek naar ‘Het straatje’ en zijn ‘Gezicht op Delft’, zoals hij dat in de 17e eeuw zo beeldend op het doek zette. In het Vermeer Centrum Delft koop je voor € 3,00 een boekje met daarin de zogenoemde Vermeerkubuswandeling. De kubussen – verspreid in het oude centrum van de stad – tonen je het verhaal over zijn leven en belangrijke plaatsen van Johannes Vermeer in de stad. De wandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Japans.