Groepen en scholen

Het Vermeer Centrum Delft biedt vele mogelijkheden om een bezoek voor groepen te laten slagen. Wij bieden rondleidingen van 1 uur aan in maar liefst 4 talen. De maximale groepsgrootte voor een rondleiding is 15 personen per gids. Heb je speciale wensen voor de rondleiding? Laat het ons weten!

Bestaat de groep uit 15 personen of meer, dan geldt een speciaal toegangstarief. Voor prijzen klik hier.


Quick tour

Vermeer in 30 minuten: de groep bekijkt de audiovisuele presentatie en de reproducties van alle werken van Vermeer.


Catering in Café Mechelen

Voor of na een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft een pauze? Voor koffie of thee, een broodje maar ook een lunch ontvangt het Vermeer Centrum Delft in Café Mechelen groepen tot circa 40 personen.

De prijzen hangen af van de groepsgrootte en het aanbod.

Buiten de openingstijden is het ook mogelijk ontvangsten zoals een lezing of receptie te organiseren op de tweede verdieping van het Vermeer Centrum Delft. Klik hier voor meer informatie.


Bedrijfs-/personeelsuitje

Combineer een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft met een vergadering of workshop. Ook een diner, receptie of ontvangst in het Vermeer Centrum Delft behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.


Scholen

Scholen zijn bij ons van harte welkom. We bieden een breed aanbod aan educatieve producten aan voor diverse leeftijdsgroepen. Samen maken we een programma op maat, dat aansluit bij het lesprogramma.

Je bent van harte welkom om je bezoek in ons centrum voor te bereiden. De afdeling educatie wil je hierbij graag helpen! Ter voorbereiding van je bezoek kun je een gratis toegangsbewijs aanvragen. Voor andere vormen van persoonlijke begeleiding kun je ook een beroep doen op onze gidsen.


Touroperators

Voor touroperators en reisorganisaties zijn speciale tarieven beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op via info@vermeerdelft.nl of bel naar +31 (0)15-2138588.

Overweeg je een arrangement met het Vermeer Centrum Delft op je website of in je brochure te plaatsen? Wij helpen je graag met passende teksten (Nederlands en Engelstalig) en fotomateriaal. Ook denken wij graag mee over een passend programma.


Meer weten?

Wil je informatie, de mogelijkheden bespreken of een gids reserveren, neem dan contact op via info@vermeerdelft.nl of bel naar +31(0)15-213 8588.

Menu
NL EN