Groepen en scholen

Rondleiding, binnen en/of buiten

Wil je met je familie, vrienden, collega's of leerlingen het Vermeer Centrum Delft bezoeken? Dat kan natuurlijk. Het is altijd mogelijk om zelf rond te lopen met een audiotour, maar we kunnen ook een rondleiding voor je regelen. Dat kan in het centrum zelf, maar ook buiten langs de plekken waar Vermeer gewerkt en geleefd heeft. En vanzelfsprekend is een combinatie van die twee ook mogelijk. In verband met corona is een rondleiding binnen wat lastiger en is de groepsgrootte daarin beperkt tot 10 mensen. Een rondwandeling buiten kan met 15 mensen maximaal. Voor een rondleidng binnen vragen we € 50,00 + de entreebewijzen van de deelnemende gasten. Een rondwandeling buiten kost € 55,00. Voor binnen gaan we uit van circa één uur, voor buiten vijf kwartier.

Heb je speciale wensen voor je rondleiding of rondwandeling? Laat het ons weten!

Voor prijzen klik hier.


Quick tour

Heb je iets minder tijd, maar wil je toch alle 37 schilderijen van Vermeer zien? Dan kun je een quick tour kopen waarin je in 30 minuten met je groep de audiovisuele presentatie en de reproducties van alle werken van Vermeer bekijkt.


Café Mechelen

Het Vermeer Centrum Delft kent sinds de uitbraak van corona geen horeca meer. Maar in de Delftse binnenstad zijn genoeg andere leuke en lekkere lokaties te vinden waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee, een broodje kunt eten of anderszins. Laat het ons weten wat je wilt met je groep en wij zorgen ervoor dat dat wordt geregeld.

Na sluitingstijd is het wel mogelijk om een vergadering te plannen, een lezing te organiseren, iets te eten en drinken of van een historisch maaltijd te genieten. Laat ons je wensen en ideeën weten en wij doen je een voorstel qua invulling, tijden, kosten, etc. En hoewel er veel mogelijk is in het Vermeer Centrum Delft, zijn wij wel van mening dat er - als het enigszins kan - een 'Vermeertintje' aan moet zitten, bijvoorbeeld door het organiseren van een rondleiding.

Klik hier voor meer informatie.


Bedrijfs-/personeelsuitje

Wilt u met uw bedrijf, instelling, familie of anderszins een activiteit rond het thema Vermeer laten organiseren? Dat kan. Het Vermeer Centrum Delft kan u van dienst zijn bij het organiseren van een dagdeel of hele dag met dit thema. Van een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft zelf, een rondleiding door het Delft van Vermeer, een bezoek aan Oude en Nieuwe Kerk, Museum Prinsenhof, e.d. en vanzelfsprekend ook denkend aan een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een historisch diner. Door onze goede contacten in Delft zijn wij in staat een dergelijk onvergetelijk moment / dag voor u en uw gasten te organiseren. 

Wanneer u ons een mail stuurt (info@vermeerdelft.nl) met uw wensen, vragen, eventuele datum of data, aantal gasten, etc., dan zorgen wij voor een op maat gemaakte offerte.


Scholen

Scholen zijn bij ons van harte welkom. We bieden een breed aanbod aan educatieve producten aan voor diverse leeftijdsgroepen. Samen maken we een programma op maat, dat aansluit bij het lesprogramma.

Je bent van harte welkom om je bezoek in ons centrum voor te bereiden. De afdeling educatie wil je hierbij graag helpen! Ter voorbereiding van je bezoek kun je een gratis toegangsbewijs aanvragen. Voor andere vormen van persoonlijke begeleiding kun je ook een beroep doen op onze gidsen.


Touroperators

Voor touroperators en reisorganisaties zijn speciale tarieven beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op via info@vermeerdelft.nl of bel naar +31 (0)15-2138588.

Overweeg je een arrangement met het Vermeer Centrum Delft op je website of in je brochure te plaatsen? Wij helpen je graag met passende teksten (Nederlands en Engelstalig) en fotomateriaal. Ook denken wij graag mee over een passend programma.


Meer weten?

Wil je informatie, de mogelijkheden bespreken of een gids reserveren, neem dan contact op via info@vermeerdelft.nl of bel naar +31(0)15-213 8588.

Menu
NL EN