Groepen en scholen

Het Vermeer Centrum Delft biedt vele mogelijkheden om een bezoek voor groepen te laten slagen. Wij bieden rondleidingen van 1 uur aan in maar liefst 4 talen. De maximale groepsgrootte voor een rondleiding is 15 personen per gids. Heb je speciale wensen voor de rondleiding? Laat het ons weten!

Bestaat de groep uit 15 personen of meer, dan geldt een speciaal toegangstarief. Voor prijzen klik hier.

Quick tour

Vermeer in 30 minuten: de groep bekijkt de audiovisuele presentatie en de reproducties van alle werken van Vermeer.

Catering in Café Mechelen

Voor of na een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft een pauze? Voor koffie of thee, een broodje maar ook een lunch ontvangt het Vermeer Centrum Delft in Café Mechelen groepen tot circa 40 personen.

De prijzen hangen af van de groepsgrootte en het aanbod.

Buiten de openingstijden is het ook mogelijk ontvangsten zoals een lezing of receptie te organiseren op de tweede verdieping van het Vermeer Centrum Delft. Klik hier voor meer informatie.

Kinderfeestje

Vier je binnenkort je verjaardag? Maak van je verjaardagsfeestje iets speciaal en kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Vermeer Centrum Delft. Doe een speurtocht, wees net zo creatief als Vermeer en schilder je eigen straatje of verkleed je in 17de eeuwse kleding. Laat ons weten wat je leuk vindt, dan maken we samen met jou een mooi creatief programma voor je verjaardag. Wil je meer ideeën, kijk dan hier.

Bedrijfs-/personeelsuitje

Combineer een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft met een vergadering of workshop. Ook een diner, receptie of ontvangst in het Vermeer Centrum Delft behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Scholen

Het Vermeer Centrum Delft biedt een breed aanbod in educatieve producten van hoge kwaliteit. Het centrum werkt zoveel mogelijk samen met het onderwijs om deze producten optimaal te laten aansluiten bij het lesprogramma. Wij trachten zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

Je bent van harte welkom om je bezoek in ons centrum voor te bereiden. De afdeling educatie wil je hierbij graag helpen! Ter voorbereiding van je bezoek kun je een gratis toegangsbewijs aanvragen. Voor andere vormen van persoonlijke begeleiding kun je ook een beroep doen op onze gidsen.

Touroperators

Voor touroperators en reisorganisaties zijn speciale tarieven beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Overweeg je een arrangement met het Vermeer Centrum Delft op je website of in je brochure te plaatsen? Wij helpen je graag met passende teksten (Nederlands en Engelstalig) en fotomateriaal. Ook denken wij graag mee over een passend programma.

Meer weten?

Wil je informatie, de mogelijkheden bespreken of een gids reserveren, neem dan contact op via info@vermeerdelft.nl of bel naar +31(0)15-213 8588.

Menu
EN NL