Ervaar Johannes Vermeer!

Elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

- bekijk al zijn 37 schilderijen (reproducties)
- ontdek zijn leven en ervaar zijn werkwijze
- vind zijn liefdesboodschappen

lees meer

Tickets

'Koop je ticket online!'

Tickets kopen

LET OP: u bestelt tickets voor het Vermeer Centrum Delft en dus NIET voor de Vermeer expositie in het Rijksmuseum!

In verband met de grote Vermeer expositie in het Amsterdamse Rijksmuseum, ontvangen de stad Delft en het Vermeer Centrum Delft veel meer gasten dan gebruikelijk. U kunt uw tickets digitaal bestellen, maar ook nog steeds aan onze balie kopen. Bij een te grote drukt kunnen we u vragen even te wachten voordat u naar binnen kunt. Tenslotte willen we u allemaal zoveel mogelijk laten genieten van Vermeer.

Heeft u een pas die korting geeft op de toegangsprijs (Rotterdampas, Delftpas of Museumjaarkaart)? Neem die dan wel mee zodat de vrijwilligers achter de balie u uw korting kunnen geven.

Wij kunnen u helaas geen korting geven op al digitaal gekochte kaarten. Ook het terug betalen van digitaal gekochte kaarten is lastig. Mocht u - anders dan u van plan was - iets later of eerder op de dag willen komen, dan is dat geen enkel probleem. Kunt u onverhoopt toch niet langs komen? Bewaar de tickets dan en kom - zonder meerkosten - langs op een ander moment.

Stap het 17de-eeuwse Delft binnen

Het Vermeer Centrum Delft is gevestigd op de historische locatie van het voormalige St. Lucasgilde, waar Vermeer jarenlang hoofdman van de schilders was.

Menu
NL EN