Vermeer Combiticket

Doordat de diverse deelnemende musea en kerken i.v.m. de coronacrisis tijdsloten hebben ingevoerd en er tevoren moet worden gereserveerd, is het niet mogelijk om de Vermeer Combiticket te kopen. Dat spijt ons zeer. Wij raden u aan om zelf reserveringen te maken bij het Vermeer Centrum Delft (benodigde tijd 1 tot 1,5 uur),de Nieuwe en Oude Kerk (benodigde tijd circa 1 uur per kerk) en Museum Prinsenhof Delft (benodigde tijd anderhalf uur). De kubuswandeling langs plekken waar Vermeer gewerkt en gewoond heeft, kunt u voor € 2,50 ophalen bij het Vermeer Centrum Delft.

 

Met het Vermeer Combiticket heb je toegang tot het Vermeer Centrum Delft, Museum Prinsenhof Delft, de Oude en Nieuwe Kerk en de Vermeerkubuswandeling. Het ticket is inclusief een koffie of thee in Café Mechelen in het Vermeer Centrum Delft. Het Vermeer Combiticket kost € 24,00

In het Vermeer Centrum Delft is al zijn werk in schitterende kopieën samengebracht. In de Nieuwe Kerk is Johannes Vermeer gedoopt en in de Oude Kerk begraven. In Museum Prinsenhof Delft hangt werk van zijn tijdgenoten. 

Vermeerkubuswandeling

Maak kennis met de plekken waar hij heeft geleefd en gewerkt. Ga op zoek naar ‘Hét straatje’ en zijn ‘Gezicht op Delft’, zoals hij dat in de 17e eeuw zo beeldend op het doek zette. Je krijgt een kaart mee met daarop de Vermeerkubuswandeling. De kubussen tonen je het verhaal over zijn leven en belangrijke plaatsen van Johannes Vermeer in de stad. De Vermeerkubuswandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Zie hier een sneak preview met prachtige beelden van Delft! (bron: Delft Marketing)

Menu
NL EN