Vermeer Combiticket

Een combinatie maken van de dingen in Delft die te maken hebben met Vermeer? Dat kan. Er kunnen digitaal via de site van VVV / Delft Marketing (www.delft.com/planning-your-trip/tickets) dititaal tickets geboekt worden als combiticket. Denk daarbij aan een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft, de Oude en Nieuwe Kerk, Museum Prinsenhof Delft en een stadswandeling langs de plekken waar Vermeer ook gelopen, geleefd en gewerkt moet hebben.

In het Vermeer Centrum Delft is al zijn werk in schitterende digitale reproducties samengebracht. In de Nieuwe Kerk is Johannes Vermeer gedoopt en in de Oude Kerk begraven. In Museum Prinsenhof Delft hangt werk van zijn tijdgenoten. Kijk voor meer informatie op  Museum Prinsenhof Delft en de Oude en Nieuwe Kerk.

Vermeerkubuswandeling

Maak kennis met de plekken waar hij heeft geleefd en gewerkt. Ga op zoek naar ‘Hét straatje’ en zijn ‘Gezicht op Delft’, zoals hij dat in de 17e eeuw zo beeldend op het doek zette. Je krijgt een kaart mee met daarop de Vermeerkubuswandeling. De kubussen tonen je het verhaal over zijn leven en belangrijke plaatsen van Johannes Vermeer in de stad. De Vermeerkubuswandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.voor € 3,00.

Zie hier een sneak preview met prachtige beelden van Delft! (bron: Delft Marketing)

Menu
NL EN