Vermeer Combiticket

Met het Vermeer Combiticket heb je toegang tot het Vermeer Centrum Delft, Museum Prinsenhof Delft, de Oude en Nieuwe Kerk en de Vermeerkubuswandeling. Het ticket is inclusief een koffie of thee met Hollandse lekkernij in Café Mechelen in het Vermeer Centrum Delft. Het Vermeer Combiticket kost € 23,00 (exclusief eventuele toeslag) en is verkrijgbaar bij VVV Delft, Kerkstraat 3 en bij het Vermeer Centrum Delft.

In het Vermeer Centrum Delft is al zijn werk in schitterende kopieën samengebracht. In de Nieuwe Kerk is Johannes Vermeer gedoopt en in de Oude Kerk begraven. In Museum Prinsenhof Delft hangt werk van zijn tijdgenoten. 

Vermeerkubuswandeling

Maak kennis met de plekken waar hij heeft geleefd en gewerkt. Ga op zoek naar ‘Hét straatje’ en zijn ‘Gezicht op Delft’, zoals hij dat in de 17e eeuw zo beeldend op het doek zette. Je krijgt een kaart mee met daarop de Vermeerkubuswandeling. De kubussen tonen je het verhaal over zijn leven en belangrijke plaatsen van Johannes Vermeer in de stad. De Vermeerkubuswandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Zie hier een sneak preview met prachtige beelden van Delft! (bron: Delft Marketing)

Menu
NL EN