Vrijwilligers gezocht

Het Vermeer Centrum Delft zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers die zich willen bezighouden met het ontvangen van bezoekers.

De functie

Als vrijwilliger voorzie je bezoekers van informatie over het Vermeer Centrum Delft en specifiek over Johannes Vermeer. Vanzelfsprekend maak je bezoekers enthousiast om het informatiecentrum te bezichtigen. Je draagt tevens zorg voor de verkoop van producten uit de winkel. Daarnaast voorzie je de gasten van een drankje in café Mechelen. Het Vermeer Centrum Delft is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Deze dagen worden in drie diensten verdeeld; de ochtenddienst van 9.45 uur - 13.30 uur, tussendienst van 12.00 uur - 16.00 uur en de middagdienst van 13.15 uur - 17.15 uur. Per dienst worden twee tot drie vrijwilligers ingeroosterd.

Het gezochte profiel

  • Je spreekt minimaal twee vreemde talen;
  • Je hebt een representatief voorkomen;
  • Je draait minimaal één dienst per week;
  • Een pre is natuurlijk dat je affiniteit hebt met kunst en cultuur, Delft en bereid bent om te leren over de meesterschilder Johannes Vermeer.

Reageren

Heb je interesse? Neem dan contact op via telefoonnummer 015-2138588 en vraag naar Ellen Hoogendam of via info@vermeerdelft.nl. We nemen dan contact met je op om kennis te maken.

Menu
NL EN