Shop en Café Mechelen

Souvenirs en gifts

Mooie herinneringen of een bijzonder cadeau geven van de wereldberoemde schilder Vermeer? In de winkel kun je naar hartelust winkelen voor de leukste souvenirs en gifts.

De Vermeer winkel bevindt zich bij de entree van het Vermeer Centrum Delft. Dagelijks open van 10.00 - 17.00 uur. Adres en route.

De collectie Vermeer souvenirs en Vermeer gifts is groot – shop hier naast boeken, films en posters de leukste cadeaus!

Bijzonder om te geven zijn bijvoorbeeld de "parel" zeepjes van Vermeer of een tegeltje van Vermeers beroemde schilderijen. Ook leuk om te geven zijn de Vermeer chocolaatjes en een puzzel van het wereldberoemde schilderij “Meisje met de parel” of "Gezicht op Delft".

Café Mechelen

Voor of na je bezoek is het aangenaam vertoeven in het café. Drink een (h)eerlijke Single Estate Fairtrade koffie of een kop thee en neem er wat lekkers bij. Elke dag serveren wij vers huisgemaakt gebak. Je bent van harte welkom!

Iets te vieren? Ook dan kun je terecht in Café Mechelen voor bijvoorbeeld een lunch, High Tea of borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op (+31(0)15-2138588 of info@vermeerdelft.nl).

Café Mechelen vind je in het Vermeer Centrum Delft. Het café ontleent zijn naam aan de plek waar Johannes Vermeer opgroeide. Vanaf 1641 woonde hij met zijn ouders en oudere zus Geertrui in de herberg Mechelen aan de Markt in Delft, direct tegenover het huidige Vermeer Centrum Delft.

 

Menu
NL EN