Shop en Café Mechelen

Souvenirs en gifts

Mooie herinneringen of een bijzonder cadeau geven van de wereldberoemde schilder Vermeer? In de winkel kun je naar hartelust winkelen voor de leukste souvenirs en gifts.

De Vermeer winkel bevindt zich bij de entree van het Vermeer Centrum Delft. Dagelijks open van 10.00 - 17.00 uur. Adres en route.

De collectie Vermeer souvenirs en Vermeer gifts is groot – shop hier naast boeken, films en posters de leukste cadeaus!

Bijzonder om te geven zijn bijvoorbeeld de "parel" zeepjes van Vermeer of een tegeltje van Vermeers beroemde schilderijen. Ook leuk om te geven zijn de Vermeer chocoladerepen en een puzzel van het wereldberoemde schilderij “Meisje met de parel” of "Gezicht op Delft". Ook is een grote collectie ansichtkaarten aanwezig.

Café Mechelen - tot nader orde is het café gesloten.

De coronacrisis heeft ons genoodzaakt het horecagedeelte van het Vermeer Centrum Delft tijdelijk te sluiten. Op deze manier is er meer ruimte voor de winkel en de entree van het centrum en kunnen mensen beter en op gepaste afstand langs elkaar lopen. Helaas is een kopje koffie of thee drinken tijdelijk dus niet mogelijk. Het centrum is vooralsnog 's avonds ook niet te huur voor evenementen waar eten en drinken aan de pas komen. Wel kan het centrum lezingen en bijeenkomsten faciliteren tot circa 40 mensen. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op (+31(0)15-2138588 of info@vermeerdelft.nl).

 

Menu
NL EN