Rondleidingen

Rondleiding Vermeer Centrum Delft

Een exclusief bezoek aan het Vermeer Centrum Delft is compleet met een rondleiding door een gids van het centrum.

Duur: ca. 60 minuten
Kosten: € 50,00 per gids, voor maximaal 15 personen. Exclusief toegang tot het museum
Reserveren: minimaal twee weken van tevoren

De inhoud en het niveau van de rondleidingen worden afgestemd op de doelgroep. Rondleidingen zijn mogelijk in de talen Nederlands, Duits, Engels en Frans.

Gratis rondleidingen (op vrijdag en zondag)

Wekelijks staat er een gids klaar om je alle leuke weetjes van het Vermeer Centrum Delft te vertellen:

  • vrijdag om 11:30 uur (Nederlands)
  • zondag om 10:30 uur (Engels)
  • zondag om 12:00 uur (Nederlands)

De rondleiding duurt 1 uur en is gratis, wel betaal je entree. Schrijf je in bij de kassa of bel +31(0)15-2138588. Je kunt ook gewoon langskomen, maar vol is vol (maximaal 15 personen).

Stadswandeling in Delft

Maak je dagje Delft compleet! Boek nu een stadswandeling en ontdek alle geheimen van Vermeer. De stadswandeling duurt 1 uur en een gids kost € 55,00, maximaal 15 personen.

Tip! Maak een combinatie van de stadswandeling en de rondleiding in het Vermeer Centrum Delft en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte taart in Café Mechelen.

Kids Speurtocht - Op zoek naar Vermeer!

De schilder Johannes Vermeer zullen de kids niet vinden, daarvoor zijn ze eeuwen te laat. Maar met een boeiende speurtocht ontdekken ze wel van alles over zijn leven, zijn werk en de stad waarin hij woonde. Klik hier om naar de Kidspagina te gaan.

Ontdek Vermeer in Delft - Vermeerkubuswandeling door Delft

Maak kennis met de plekken waar hij heeft geleefd en gewerkt. Ga op zoek naar ‘Hét straatje’ en zijn ‘Gezicht op Delft’, zoals hij dat in de 17e eeuw zo beeldend op het doek zette. Je krijgt een kaart mee met daarop de Vermeerkubuswandeling. De kubussen tonen je het verhaal over zijn leven en belangrijke plaatsen van Johannes Vermeer in de stad. In het Vermeer Centrum Delft koop je de wandeling voor  € 2,50. De Vermeerkubuswandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Japans.

Alle locaties bevinden zich in het oude centrum van Delft.

Menu
NL EN