Rondleiding Vermeer Centrum Delft

Een exclusief bezoek aan het Vermeer Centrum Delft is compleet met een rondleiding door een gids van het centrum.

Duur: ca. 60 minuten
Kosten: € 50,00 per gids, voor maximaal 15 personen (exclusief toegangtickets)
Reserveren: minimaal twee weken van tevoren

De inhoud en het niveau van de rondleidingen worden afgestemd op de doelgroep. Rondleidingen zijn mogelijk in de talen Nederlands, Duits, Engels en Frans.

 

Gratis rondleidingen (op vrijdag en zondag)

Wekelijks staat er een gids klaar om je alle leuke weetjes van het Vermeer Centrum Delft te vertellen:

  • vrijdag om 11:30 uur (Nederlands)
  • zondag om 10:30 uur (Engels)
  • zondag om 12:00 uur (Nederlands)

De rondleiding duurt 1 uur en is gratis, wel betaal je entree. Schrijf je in bij de kassa of bel +31(0)15-2138588. Je kunt ook gewoon langskomen, maar vol is vol (maximaal 15 personen).

 

Kids Speurtocht - Op zoek naar Vermeer!

Bezoek je het Vermeer Centrum Delft, dan krijg je bij een ticket een gratis speurtocht. Met deze speurtocht ontdek je alles over het leven van Johannes Vermeer, over zijn schilderijen en over het Delft toen hij er woonde.

We hebben twee speurtochten, één waarbij je op zoek gaat naar hele kleine stukjes uit de verschillende schilderijen die Johannes heeft gemaakt en één met vragen waarvan de antwoorden in ons centrum verstopt zijn.

 


 

Stadswandeling in Delft

Geïnteresseerd in het Delft van Johannes Vermeer? Boek dan een stadswandeling en ontdek Delft door de ogen van Vermeer. De stadswandeling duurt 1 uur en een gids kost € 55,00, maximaal 15 personen.

Tip! Combineer een stadswandeling met een rondleiding in het Vermeer Centrum Delft en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte taart in Café Mechelen.

 

Vermeerkubuswandeling door Delft

Ook zonder gids kun je een stadwandeling maken. Maak kennis met de plekken waar Johannes Vermeer heeft geleefd en gewerkt. Ga op zoek naar ‘Hét straatje’ en zijn ‘Gezicht op Delft’, zoals hij dat in de 17e eeuw zo beeldend op het doek zette. In het Vermeer Centrum Delft koop je voor € 2,50 een kaart met daarop de zogenaamde Vermeerkubuswandeling. De kubussen, die verspreidt staan in het oude centrum van de stad, tonen je het verhaal over zijn leven en belangrijke plaatsen van Johannes Vermeer in de stad. De wandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Japans.

Menu
NL EN