Gezocht: het Melkmeisje van Vermeer in keramiek!

26 nov 2018

Vanaf 19 april tot en met 21 juli organiseert het Vermeer Centrum Delft een tentoonstelling geheel in het teken van ‘het Melkmeisje’ van Johannes Vermeer in keramiek. Hiervoor zijn wij op zoek naar zelf gemaakte keramische kunstwerken, geïnspireerd op dit werk van Johannes Vermeer.


Heb je zelf een keramisch Melkmeisje gemaakt van klei, porselein of ander keramisch materiaal en wil je onderdeel uitmaken van onze tentoonstelling? Stuur dan je eigen ‘Keramische Melkmeisje’ in. Inzendingen worden beoordeeld door de organisatie van de tentoonstelling en indien jouw kunstwerk wordt uitgekozen, nemen we contact met je op.  Let op, het ter beschikbaar stellen van je kunst is op eigen risico. Vanzelfsprekend zullen wij, als organisatie, goed voor de stukken zorgen.


Wil je meedoen? Mail dan voor maandag 1 april 2019 één of meerdere foto’s van jouw kunstwerk naar marketing@vermeerdelft.nl. Graag  met vermelding van:
• de afmeting  en gewicht van het kunstwerk;
• de reden waarom jij vindt dat dit kunstwerk een plek in de tentoonstelling verdient;
• een eventuele verkoopprijs voor als je het kunstwerk zou willen verkopen;
• je gegevens (naam, emailadres, telefoonnummer).

We hebben in totaal ruimte voor ongeveer 20 werken. Op maandag 8 april krijgt iedere inzender bericht of zijn/haar werk wel of niet wordt opgenomen in te tentoonstelling en worden verdere afspraken gemaakt.
 

Menu
NL EN